top of page

HIPNOTERAPIJA IN AVTOHIPNOZA

Gre za varen proces globoke fizične in mentalne sprostitve, nato se počasi zavest zapolni s prijetnimi slikami, občutji, zaznavami. Nato se v podzavest dodaja terapevtski del, ki sem ga prej skrbno pripravila za vas in zajema vse to, kar prav vi najbolj potrebujete za svoje zadovoljnejše življenje.

Če ste se naveličali svojih lastnih stisk in neuspelih obljub sebi, da boste premagali kajenje, hujšanje, tremo, panične napade, tesnobo, depresijo, stres, mnoge neželene in ovirajoče miselne in vedenjske vzorce, vas vabim na individualno delo in na čudovito delavnico, kjer boste poleg zgoraj naštetega razvijali tudi lastno samozavest, samopodobo in občutek lastne vrednosti.

Vrata

Hipnoza je orodje, ki nam omogoča vpogled v najgloblji del našega uma in podzavest. S pomočjo hipnoze lahko poiščemo in odpravimo vzroke za naše negativno doživljanje sveta in ljudi okrog nas. V naši podzavesti se  namreč nahajajo vsa prepričanja, ki jih imamo o sebi in svetu. Velika večina teh prepričanj je nezavednih, saj smo jih pridobili že v ranem otroštvu. Ta prepričanja pa usmerjajo tok naših misli, ki ustvarjajo našo realnost, naše doživljanje sebe in sveta.

S hipnozo lahko odpravimo slabe vzorce in navade (npr. kajenje, prenajedanje...) in stanja (depresija, nesamozavest, nedelovanje, trema...). Lahko pa tudi nadgradimo oz. izboljšamo svoje potenciale in s tem postanemo uspešni v športu, pri glasbi, umetnosti, govornih nastopih in podobno.
 

bottom of page