Edukacijska delavnica

Celoletna Šola Življenja, ki poteka 1x tedensko po 2 uri v Ljubljani, Slomškova 35 s pričetkom 7.1.2012 ob 18.30h  ter v Sevnici, s pričetkom 16.1.2012 ob 18h.

Šola življenja zajema učenje povezovalne komunikacije, prepoznavanje toksičnih odnosov in zavestno delovanje, zdravo čustvovanje,obravnavanje aktualnih stisk. Učili se bomo prepoznavati lastne nedelujoče vzorce, ki jih nezavedno projiciramo na svoje bližnje, zdravili bomo zataknjena čustva v podzavesti in se obogatili z orodji, ki nam bodo pomagala pri spopadanju z vsakodnevnimi stiskami v življenju in odnosih. Zajema aktivno delo na odnosu do sebe, partnerstva in starševstva.

Cena je 150 eur na mesec

V ceno je  vštet tudi vikend seminar na morju, ki bo potekal poleti na morju. Več o tem kmalu 😊

Pridi! Skupaj se bomo učili, jokali, se smejali in neizmerno rastli!

 

Vaša Amina

Osvobajanje od strupenih odnosov

Kdaj: 13.02.2020, 18:00 – 20:00 Kje: Poslovna stavba ELMA, Ulica 24 junija 23, VHOD 1-2, Ljubljana - Črnuče Prispevek: 20€
  • Kako prepoznati ujetost v toksične odnose in se zaščititi? 

  • Kaj je v vaše življenje pritegnilo takšne osebe?

  • Kako preprečiti manipulacije in zlorabe vaše dobrote, ustrežljivosti, prijaznosti?

  • Kaj je v nas takšnega, da smo si dovolili biti magnet za tovrstne odnose?

 

Amina Mehanović nas bo na predavanju popeljala v svet vrtinčenja toksičnih odnosov, ter nas naučila kako deluje sam mehanizem, ponudila vpogled v lastno zavedno in nezavedno delovanje, kar nam bo omogočilo, da prepoznamo zakaj se nam to dogaja. Razumevanje le tega je osnova za izhod iz toksičnih odnosov, za osvoboditev!

 

Na predavanju boste izvedeli tudi marsikateri vzorec delovanja, ki ga boste morda prepoznali pri sebi, pojasnila pa bo tudi konkretne korake, kako kreirati bolj zdrave, stabilne odnose!

Vsebine na predavanju nam bodo omogočile, da hkrati pogledamo  v lastno delovanje, se zazremo vase in poiščemo, kaj nas je pri tej osebi pritegnilo in zakaj smo v takšnem odnosu tako dolgo vztrajali ali še vztrajamo ter kaj narediti, da ne bomo v bodoče magnet za tovrstne odnose.

 

Kdo je predavateljica, Amina Mehanović?

 

Amina Mehanović je vodja družinsko svetovalno-terapevtskega centra Anima-Audiva, ki deluje na 4 lokacijah in sicer v Ljubljani, Mariboru, Celju in Sevnici. Njeno področje dela je celotna družina. Izvaja mednarodno medicinsko priznano EMDR terapijo (pri odraslih, otrocih in mladostnikih), individualno, partnersko in družinsko svetovanje obogateno z dodatnimi terapevtskimi znanji po IMAGO klinični metodi, Na čustva usmerjeni terapiji in TA. Kot dodatno podporo izvaja še hipnoterapijo, Avtogeni trening ter nudi pomoč otrokom in mladostnikom z učnimi, vedenjskimi in čustvenimi težavami.

Z mednarodno medicinsko priznano EMDR terapijo zdravi v podzavest zataknjena čustva in s tem uspešno zdravim depresijo, anksioznost, panične napade, nizko samopodobo, travmatične izkušnje, negativna prepričanja o sebi in pomagam povečati uspeh športnikom, napovedovalcem, igralcem in podobno.

 

Obvezna je predhodna prijava zaradi omejenega števila udeležencev.

 

Prijavite se lahko na 02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

AKTUALNO & DOGODKI

© 2016 Amina Mehanović

  • w-facebook
  • w-googleplus