top of page

POT DO NOTRANJEGA MIRU SKOZI HIPNOTERAPIJO IN AVTOGENI TRENING

Če ste se naveličali svojih lastnih stisk in neuspelih obljub sebi, da boste premagali kajenje, hujšanje, tremo, panične napade, tesnobo, depresijo, stres, mnoge neželene in ovirajoče miselne in vedenjske vzorce, vas vabim na čudovito delavnico, kjer boste poleg zgoraj naštetega razvijali tudi lastno samozavest, samopodobo in občutek lastne vrednosti.

 Tečaj bo preplet Avtogenega treninga, hipnoterapije, meditacije in Tibetanskih vaj (Vrelec mladosti), kjer se boste naučili brezpogojno sprejemati sebe in poiskati svoje notranje vire moči, kar vas bo zanesljivo popeljalo k harmoničnem in zadovoljnejšem življenju!

DRAGI MOJI, HIPNOTERAPIJA JE ZAKON! Odlično pomaga pri športnih in umetniških dosežkih, pri samozavesti, premagovanju strahu in negativnih prepričanj... Moji klienti so premagali s to metodo mnoge ovire.... YES!
Zares odlična podpora, ki jo z veseljem priporočam in sem vam na razpolago!
040 224 980 anima.audiva@gmail.com www.audiva.si

 

 

 

Avtogeni trening

Stres je odziv organizma na škodljive zunanje vplive naše predstave in razmišljanja lahko, prav tako kot realni dogodki v veliki meri vplivajo na naše življenje. V skrajnih primerih lahko govorimo o psihogeni smrti. Na takšni podlagi se je razvil tudi avtogeni trening, avtor katerega je nemški nevropsihiater Schultz.

 

Tečaj avtogenega treninga

Komu je AT namenjen?

• Vsem, ki se čutite preobremenjeni.
• Vsem, ki ste psihično prenapeti.
• Vsem, ki imate težave s sproščanjem.
• Vsem, ki želite boljše delovne in športne dosežke.
• Vsem, ki želite opustiti kajenje ali kakšno drugo nezaželjeno in škodljivo navado.

Cilji tečaja:

  • Naučiti se sproščanja

  • Preprečevanja preutrujenosti

  • Protistresno delovanje

  • Zadovoljnejše življenje

  • Učinkovitejše delo

Vsebina tečaja:

Živimo v nemirnih časih, ko prihaja do pravih epidemij strahu, napetosti in negotovosti, ki jih vsiljuje sodobna civilizacija. V vsakdanjem življenju je zelo pomembno, da smo mirni in sproščeni, če hočemo biti učinkoviti in uspešni pri premagovanju preprek in nadlog, ki jih postavlja življenje pred nas. Strah, tesnoba in napetost so zelo razširjeni med ljudmi. Lahko pa se jih otresemo-obstaja cela vrsta relaksacijskih tehnik, ki nam pomagajo pri sproščanju.

Tisočletna tradicija joge, zena in drugih meditativnih disciplin govori o relaksaciji kot o tehniki, ki odpira vrata k višjim nivojem zavesti, ki pa jih zahodna psihologija odkriva šele v zadnjih letih. Gre za pot višjega opazovanja samega sebe, raziskovanja samega sebe ter intuitivnega razumevanja sebe, svojega odnosa do sveta in kozmosa.

 

Na tečaju se bomo seznanili z eno od metod sprostitve-avtogenim treningom, to je tehniki sproščanja, ki je bolj prilagojena našemu načinu razmišljanja, zahodni kulturi in nam bo pomagal pri vsakodnevnem premagovanju stresa.

 

Srečanja vsebujejo opredelitev stresa, sindroma izgorelosti in poti premagovanja, teoretično in praktično predstavitev metode avtogenega treninga (sproščeno dihanje, umirjanje, vaje za težo in toploto, pozitivna gesla in moč pozitivnega mišljenja).

Sindrom izgorelosti ali Burnout

Avtogeni trening za zaposlene v podjetjih, zavodih in drugih organizacijah. Večja kredibilnost vaših delavcev, zaupanje in veselje do dela in do življenja lahko povrnete z učenjem relaksiranja in dela na sebi kar rezultira tudi boljše medsebojne odnose in učinkovitost pri delu. 

 

Vodilni delavci organizacij, ste morda pri svojih zaposlenih zasledili sindrom izgorevanja?

Značilnosti stanja življenjske izčrpanosti oziroma izgorelosti se pri delu pokažejo kot:

•  Odpor do službe, strah pred delom, pogosti izostanki z dela, manjša učinkovitost, želja po menjavi službe, občutek nemoči, in neuspešnosti, brezvoljnost, upad ustvarjalnosti, nesposobnost reči »NE«, zasvojenost z delom…

• V motnjah pri medosebnih odnosih na delovnem mestu (izogibanje pogovora s kolegi, sumničavost, motnje v odnosih v timu, otopelost, nestrpnost…)

• Na področju čustvovanja (splošno nezadovoljstvo, razdražljivost, občutek krivde, osamljenost, jokavost, depresivnost, odtujenost..)

• Na telesnem področju (občutek izčrpanosti in pretirane utrujenosti, motnje spanja, motnje apetita, glavoboli, prebavne motnje, druge psihosomatske motnje, več prehladov, večja poraba zdravil, več pomirjeval…)

• Na področju družinskih odnosov (konflikti v družini, partnerski konflikti, odtujevanje od družine…)

Tibetanske vaje so vrelec mladosti

Če tudi vi čutite, da bi končno morali storiti nekaj zase, pa si ves čas ponavljate,da boste to naredili jutri, vas vabim, da to storimo skupaj. Ob podpori in skupnem delu bomo močnejši. Pet preprostih vaj, ki jim tibetanski modreci rečejo obredi, površinsko nedoumljivih in izjemno močnih, se skriva ključ, ki odpira vrata lepoti in zdravju.

 

Čakre in 7 energijskih centrov

Če bi nam bilo dano videti vseh sedem čaker pri človeku srednjih let, bi opazili, da so nekatere izmed njih zelo počasne. Vrtijo se v različnih hitrostih in med seboj niso usklajene. Tisti del telesa, v katerem deluje čakra počasneje, začne propadati in obolevati, v predelu, kjer se čakra vrti hitreje, pa občutimi lahko živčnost, tesnobo in izčrpanost.

 

Skozi celostno izvajanje Tibetanskih vaj torej povrnemo svoje telo in duha v ravnovesje, kar pripomore k zdravju in mladostnemu videzu.

 

Nenormalno delovanje čaker povzroča torej nenormalno stanje v našem organizmu, skratka propadanje in staranje. Ob vsem tem je zelo pomembna prehrana, dihanje, meditacija in moč pozitivnih misli.

Rezultati so izjemni!

BI RAD NEHAL KADITI? BI SE RAD OTRESEL SLABE NAVADE, PA NE ZMOREŠ, KER BOŠ ŽE ENKRAT.... in si hkrati nezadovoljen, ker veš, da si škodiš? Poskusi s hipnoterapijo ali EMDR terapijo! Dovoli si biti zadovoljen...

 

KJE , KDAJ IN KOLIKO ČASA?

Kje? Slomškova 35, Ljubljana

Seminar traja 2 meseca in poteka 1x tedensko po 1,5 ure in sicer vsak torek ob 18.30

Začetek: 22.11.2016 od 18.30 – 20h

AVTOGENI TRENING IN AVTOHIPNOZA      CENA 220 eur na osebo, plačljivo v dveh obrokih

Prijava je veljavna samo ob predhodnem plačilu. Pridržujem si pravico do spremembe terminov in lokacij.

ODPOVED

V primeru, da se delavnice zaradi kakršnihkoli razlogov ne morete udeležiti morate to sporočiti po telefonu  040 224 980 najkasneje en teden pred srečanjem. V primeru, da udeležbo odpoveste manj kot en teden pred srečanjem vam bomo zaračunali 30% vrednosti, v primeru pa, da odpoveste udeležbo manj kot tri dni pred delavnico ali da se delavnice sploh ne udeležite pa 100% vrednost delavnice

bottom of page